Bouwkundig advies
15990
page-template-default,page,page-id-15990,bridge-core-1.0.6,ajax_leftright,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-18.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Bouwkundig advies

Aankoop of verkoopkeuringen

 

Mols Bouwexpertise zorgt ervoor dat u door middel van een bouwkundige keuring inzicht krijgt in de bouwkundige staat van uw woning. Dit geeft u het voordeel van een goede onderhandelingspositie bij het kopen van de woning. En zo kunt u onderbouwd oordelen of u de woning ook daadwerkelijk wilt kopen. Met een bouwkundige keuring van Mols Bouwexpertise komt u achter alle geheimen van uw woning.

Opleveringskeuring

 

De oplevering is een belangrijk punt tijdens het bouwproces en een moment waaruit voor koper en ondernemer rechten en verplichtingen voortvloeien. Op dat moment vindt de officiële juridische overdracht plaats. Klanten zijn niet altijd bewust van deze belangrijke feiten. Het is dus zeer belangrijk om het project met een kritisch bouwkundig oog te beoordelen. Een bouwkundig expert zou hierbij uitkomst bieden. Hiermee heeft de klant een sterke positie tegenover de bouwer.

Maatwerk bouwkundig advies

 

Uiteraard is het altijd mogelijk om op elke wens voor bouwkundig beoordeling invulling te geven. Mols Bouwexpertise kan met zijn kritisch bouwkundig oog elke opdracht op basis van uw vraag een advies geven. Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.