Calculatie
15401
page-template-default,page,page-id-15401,bridge-core-1.0.6,ajax_leftright,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-18.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Calculatie

Aannemers:

 

– Complete calculatie:
Mols Bouwexpertise kan desgewenst de gehele calculatie uit uw handen nemen vanaf aanvraag onderaannemers/leveranciers (incl. repro-werk) tot aan de inschrijfbegroting toe.

 

  • het maken en opstellen van detailbegrotingen
  • het maken en opstellen van ramingen
  • uittrekken van hoeveelheden
  • aanvraag offertes (incl. reprowerk)
  • opstellen offertevergelijkingen
  • nacalculatie

Onderaannemers:

 

In de huidige markt worden erg veel offertes aangevraagd. Hiertoe dienen er keuzes gemaakt te worden welke offertes aangeboden kunnen worden. Om uw markt te verbreden is het mogelijk om het uittrekken van de hoeveelheden uit te besteden. Dit geeft minder druk op uw eigen organisatie, waardoor een juiste afwerkingen van de offertes gewaarborgd blijft.
Voor het bepalen van de hoeveelheden valt te denken aan bijvoorbeeld, metselwerk, stukadoorwerk, tegelwerk, schilderwerk, dakbedekkingen, systeemwanden, systeemplafonds etc.

Particulieren:

 

Het is voor u als particulier ten alle tijden interessant om een derde partij met kennis van de actuele marktprijzen voor het uitvoeren van de bouwwerkzaamheden naar de offertes van de aannemer te laten kijken. Door het screenen van een offerte bent u beter voorbereid voor de daadwerkelijke uitvoering van de verbouwing / nieuwbouw. De gemaakte kosten zullen terugverdient worden in het beperken van het meerwerk en mogelijke onduidelijkheden.