Aanbouw boerderij – Biest-houtakker
15491
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-15491,bridge-core-1.0.6,ajax_leftright,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-18.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Aanbouw boerderij

Biest-Houtakker

 

De opdrachtgever wenste een aanbouw waardoor de keuken vergroot zou worden. Een landelijke eetkeuken was de wens waarvoor de aanwezige ruimte te beperkt was.
Een eetkeuken vraagt natuurlijk om veel daglicht waarbij een verbinding met een tuin natuurlijk erg wenselijk is. Bij dit project had ik te maken met een woonboerderij wat natuurlijk in zijn waarde moest blijven. De aanbouw had geen grote afmetingen en zit positioneel in het midden van de achtergevel. Het ontwerp diende dus zo te zijn dat het zoveel mogelijk “opgenomen” werd in het bestaande pand. De details van de aanbouw zijn dus erg belangrijk om dit zo vloeiend mogelijk te laten overlopen.