Aanbouw woonhuis – Oisterwijk
15549
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-15549,bridge-core-1.0.6,ajax_leftright,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-18.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Aanbouw woonhuis

Oisterwijk

 

Een uitbreiding van de woonkamer/keuken was de wens van de opdrachtgever. Hier heb ik in het ontwerp een contrast gelegd tussen de nieuwe aanbouw en de bestaande woning door middel van het gebruik van een andere kleur steen. De donkere steen geeft een strakke uitstraling. De horizontale glaslatten op de kozijnen en het uitlijnen van de deurkaders met de ventilatieroosters geeft eenheid. Doordat we de overstekken hebben voorzien van een extra lijst krijgt de aanbouw iets meer detail mee. Boven de kozijnen is er constructief een voorziening opgenomen om de zonwering verantwoordt te kunnen ophangen. In de aanbouw is ook een lichtstraat gesitueerd zodat de lichtopbrengst in de woonkamer gehandhaafd blijft.