Nieuwbouw patiowoningen – Tilburg
15872
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-15872,bridge-core-1.0.6,ajax_leftright,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-18.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Nieuwbouw patiowoningen

Tilburg

Voor een CPO (Collectief Particulier Opdrachtgeverschap) project in Tilburg heeft Mols Bouwexpertise het aanbestedingstraject begeleidt. Hiervoor heeft Mols Bouwexpertise per woning de eisen in beeld gebracht en deze opgenomen in een werkomschrijving. Op basis van de complete stukken is er een aannemersselectie gemaakt en zijn de aannemers uitgenodigd om een aanbieding te maken. Aan de hand van de aanbiedingen is er een vergelijk gemaakt op basis van “appels met appels”. Uiteindelijk is er na de keuze aannemer ook begeleiding geweest voor de contractvorming.

Opdrachtgever: particulier
Uitvoering: april 2016

Reactie klant:
“Onze algemene indruk is dat we zeer tevreden zijn over de verrichte diensten. Het was een goede tip om met Mols Bouwexpertise in zee te gaan. Wat betreft de opdracht voor de bouwbegeleiding welke omschreven was als “aanbesteding en contractvorming aannemer” zijn de details goed uit de bus gekomen. De opzet en volgorde van de begeleiding zat goed in elkaar. Met een start van persoonlijke gesprekken en de verdere beoordeling en versterking van het door ons aangereikte technische omschrijving-concept gaf een goede basis voor de definitieve selectie van een aantal aannemers. Ook de voorbereiding van de documentatie zoals bijvoorbeeld de afwerkstaat voor de offerte aanvraag en gesprekken met de aannemers zat professioneel in elkaar en zijn tot op heden nog steeds een goede leidraad voor de gesprekken met de onderaannemers. Het advies van Mols Bouwexpertise na de gesprekken met de 2 overgebleven aannemers is uiteindelijk goed uitgepakt en verloopt met de gekozen aannemer (nog steeds) naar wens.
Daarom namens ons hartelijk bedankt voor de professionele dienstverlening welke aanbevelingswaardig is voor toekomstige opdrachtgevers.”