Rapportage voor woonhuis – Berkel-Enschot
15971
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-15971,bridge-core-1.0.6,ajax_leftright,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-18.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Rapportage voor woonhuis

Berkel-Enschot

De klant benaderde Mols Bouwexpertise met het probleem van gevolgschade na een hevige regenbui. De klant vroeg of wij hiervoor een bouwkundige opname konden uitvoeren met een verslaglegging.

Opdrachtgever: particulier
Uitvoering: juni 2016

Reactie klant:
“In mei 2016 na een flinke regenbui stond het regenwater bij ons binnen. Na de oorzaak opgespoord te hebben, hebben we via onze aannemer Mols Bouwexpertise ingeschakeld voor een goed onderbouwd onderzoek naar de oorzaak van de wateroverlast. Met een waardevol gedetailleerd rapport zijn wij in staat geweest de verzekering en schade-expert te overtuigen van de oorzaak en heeft de verzekering het bedrag voor het herstel van de schade volledig uitgekeerd.
Uiteraard heeft Mols Bouwexpertise i.s.m. onze aannemer de oorzaak op professionele wijze verholpen.
Wij zijn uiteraard erg blij met dit resultaat, en ook met de professionele, snelle en vriendelijke manier van werken en communiceren van Mols Bouwexpertise.”