Project omschrijving

woonhuis Vlijmen - Mols Bouwexpertise

OMSCHRIJVING

Deze kubistische woning in Vlijmen is met een duurzaam energiezuinig SIP panelen bouwsysteem opgebouwd. De gevelafwerking van deze woning is met een houten open verduurzaamde verticale gevelbekleding en gevelstucwerk gerealiseerd. De woning is uitgevoerd met kunststof kozijnen (met houtnerf) en een monolitisch afgewerkte betonvloer als vloerafwerking. De bewoners kunnen in deze woning gelijkvloers wonen met nog een extra badkamer en 2 slaapkamers boven gesitueerd. Mols Bouwexpertise heeft de woning turnkey opgeleverd.

DETAILS

  • Soort: Nieuwbouw

  • Plaats: Vlijmen

  • Opdrachtgever: Particulier

  • Jaar: 2019

  • Duurzame toepassingen:
    • Prefab energiezuinig SIP panelen bouwsysteem
    • 18 Stuks zonnepanelen Full-Black “opdak” systeem
    • Lucht/water warmtepomp Hitachi

GALERIJ

VIDEO